| id: | 29788 |
|---|---|
| Назва: | Удосконалення технології приготування страв з листового тіста (на матеріалах кав’ярні «Cherry Point») |
| Автори: | Волинець В. |
| Ключові слова: | технологія, листкове тісто, рецептура, страва |
| Дата публікації: | 2024-12-10 12:46:30 |
| Останні зміни: | 2024-12-10 12:46:30 |
| Рік видання: | 2023 |
| Аннотація: | Актуальністю є вдосконаленні технології приготування страви з листкового тіста у кав’ярні «Cherry Point» з метою підвищення якості продукції та ефективності виробництва. Мета написання кваліфікаційної роботи полягає у вдосконаленні технології приготування страви з листкового тіста у кав’ярні «Cherry Point» з метою підвищення якості продукції та ефективності виробництва. |
| URI: | http://sel.vtei.edu.ua/card.php?id=29788 |
| Тип видання: | Кваліфікаційна робота, проєкт |
| Видавництво: | : кваліфікаційна робота. Вінниця : ВТЕІ ДТЕУ. 2023. 59 с. |
| Розташовується в колекціях: | 2023/ Кваліфікаційні роботи, проєкти/ ВТЕІ/ |
| Ким внесений: | Адміністратор |
| Файл : 29788.pdf Розмір : 5527884 байт Формат : Adobe PDF Доступ : Загально доступний | |
|
| |