| id: | 29788 | 
|---|---|
| Title: | Удосконалення технології приготування страв з листового тіста (на матеріалах кав’ярні «Cherry Point») | 
| Authors: | Волинець В. | 
| Keywords: | технологія, листкове тісто, рецептура, страва | 
| Date of publication: | 2024-12-10 12:46:30 | 
| Last changes: | 2024-12-10 12:46:30 | 
| Year of publication: | 2023 | 
| Summary: | Актуальністю є вдосконаленні технології приготування страви з листкового тіста у кав’ярні «Cherry Point» з метою підвищення якості продукції та ефективності виробництва. Мета написання кваліфікаційної роботи полягає у вдосконаленні технології приготування страви з листкового тіста у кав’ярні «Cherry Point» з метою підвищення якості продукції та ефективності виробництва. | 
| URI: | http://sel.vtei.edu.ua/card.php?id=29788 | 
| Publication type: | Кваліфікаційна робота, проєкт | 
| Publication: | : кваліфікаційна робота. Вінниця : ВТЕІ ДТЕУ. 2023. 59 с. | 
| In the collections: | 2023/ Кваліфікаційні роботи, проєкти/ ВТЕІ/ | 
| Published by: | Адміністратор | 
| File : 29788.pdf Size : 5527884 byte Format : Adobe PDF Access : For all | |
| 
	 | |