| id: | 29773 | 
|---|---|
| Title: | Удосконалення технології приготування страв з використанням молочних продуктів (за матеріалами фізичної особи-підприємця Ковальова Віталія Олександровича, ресторан «Clover», м. Вінниця») | 
| Authors: | Франко М. | 
| Keywords: | технології приготування страв, молочні продукти | 
| Date of publication: | 2024-12-10 10:56:20 | 
| Last changes: | 2024-12-10 10:56:20 | 
| Year of publication: | 2024 | 
| Summary: | Мета кваліфікаційної роботи – удосконалення технології приготування чизкейку зниженої енергетичної цінності, зі зниженим вмістом жиру та цукру і покращеним нутрієнтним складом, а також з урахуванням наявних виробничих потужностей та особливостей технологічних процесів ресторану «Clover». | 
| URI: | http://sel.vtei.edu.ua/card.php?id=29773 | 
| Publication type: | Кваліфікаційна робота, проєкт | 
| Publication: | : кваліфікаційна робота. Вінниця : ВТЕІ ДТЕУ. 2024. 62 с. | 
| In the collections: | 2024/ Кваліфікаційні роботи, проєкти/ ВТЕІ/ | 
| Published by: | Адміністратор | 
| File : 29773.pdf Size : 6162064 byte Format : Adobe PDF Access : For all | |
| 
	 | |