| id: | 29772 |
|---|---|
| Назва: | Якість сервісних послуг в закладах ресторанного господарства та шляхи її підвищення (за матеріалами «ТОВ «Піросмані 1», ресторан «Піросмані», м. Вінниця) |
| Автори: | Сінякова А. |
| Ключові слова: | якість сервісних послуг, заклади ресторанного господарства |
| Дата публікації: | 2024-12-10 10:52:22 |
| Останні зміни: | 2024-12-10 10:52:22 |
| Рік видання: | 2024 |
| Аннотація: | Метою кваліфікаційної роботи є визначення рівня якості сервісних послуг у ресторані «Піросмані» та обґрунтування шляхів її підвищення задля зміцнення конкурентоспроможності закладу. |
| URI: | http://sel.vtei.edu.ua/card.php?id=29772 |
| Тип видання: | Кваліфікаційна робота, проєкт |
| Видавництво: | : кваліфікаційна робота. Вінниця : ВТЕІ ДТЕУ. 2024. 56 с. |
| Розташовується в колекціях: | 2024/ Кваліфікаційні роботи, проєкти/ ВТЕІ/ |
| Ким внесений: | Адміністратор |
| Файл : 29772.pdf Розмір : 5182408 байт Формат : Adobe PDF Доступ : Загально доступний | |
|
| |