| id: | 29772 | 
|---|---|
| Title: | Якість сервісних послуг в закладах ресторанного господарства та шляхи її підвищення (за матеріалами «ТОВ «Піросмані 1», ресторан «Піросмані», м. Вінниця) | 
| Authors: | Сінякова А. | 
| Keywords: | якість сервісних послуг, заклади ресторанного господарства | 
| Date of publication: | 2024-12-10 10:52:22 | 
| Last changes: | 2024-12-10 10:52:22 | 
| Year of publication: | 2024 | 
| Summary: | Метою кваліфікаційної роботи є визначення рівня якості сервісних послуг у ресторані «Піросмані» та обґрунтування шляхів її підвищення задля зміцнення конкурентоспроможності закладу. | 
| URI: | http://sel.vtei.edu.ua/card.php?id=29772 | 
| Publication type: | Кваліфікаційна робота, проєкт | 
| Publication: | : кваліфікаційна робота. Вінниця : ВТЕІ ДТЕУ. 2024. 56 с. | 
| In the collections: | 2024/ Кваліфікаційні роботи, проєкти/ ВТЕІ/ | 
| Published by: | Адміністратор | 
| File : 29772.pdf Size : 5182408 byte Format : Adobe PDF Access : For all | |
| 
	 | |