| id: | 29762 |
|---|---|
| Назва: | Удосконалення технології виробництва стерилізованих вершків з використанням нетрадиційних видів молока (за матеріалами «Товариство з обмеженою відповідальністю «Органік мілк» м. Баранівка, Житомирська обл.) |
| Автори: | Саган А. |
| Ключові слова: | технологія виробництва, стерилізовані вершки, нетрадиційна сировина, рецептура, вершково-рослинний напій |
| Дата публікації: | 2024-12-09 17:06:38 |
| Останні зміни: | 2024-12-09 17:06:38 |
| Рік видання: | 2024 |
| Аннотація: | Актуальністю є удосконалення технології виробництва стерилізованих вершків з використанням нетрадиційних видів молока. |
| URI: | http://sel.vtei.edu.ua/card.php?id=29762 |
| Тип видання: | Кваліфікаційна робота, проєкт |
| Видавництво: | : кваліфікаційна робота. Вінниця : ВТЕІ ДТЕУ. 2024. 43 с. |
| Розташовується в колекціях: | 2024/ Кваліфікаційні роботи, проєкти/ ВТЕІ/ |
| Ким внесений: | Адміністратор |
| Файл : 29762.pdf Розмір : 3978918 байт Формат : Adobe PDF Доступ : Загально доступний | |
|
| |