| id: | 29761 | 
|---|---|
| Title: | Розробка технології виробництва кондитерської начинки з аромату абрикосу (за матеріалами «Товариство з обмеженою відповідальністю «Виробниче підприємство «Надія-В», с. Лука-Мелешківська, Вінницька обл.») | 
| Authors: | Вітюк Д. | 
| Keywords: | технологія виробництва, рецептура, абрикоси, виноградний равлик, паштет | 
| Date of publication: | 2024-12-09 17:05:24 | 
| Last changes: | 2024-12-09 17:05:24 | 
| Year of publication: | 2024 | 
| Summary: | Актуальністю є розробка технології виробництва кондитерської начинки з ароматом абрикосу. | 
| URI: | http://sel.vtei.edu.ua/card.php?id=29761 | 
| Publication type: | Кваліфікаційна робота, проєкт | 
| Publication: | : кваліфікаційна робота. Вінниця : ВТЕІ ДТЕУ. 2024. 48 с. | 
| In the collections: | 2024/ Кваліфікаційні роботи, проєкти/ ВТЕІ/ | 
| Published by: | Адміністратор | 
| File : 29761.pdf Size : 5073924 byte Format : Adobe PDF Access : For all | |
| 
	 | |