| id: | 29760 | 
|---|---|
| Title: | Удосконалення технології виробництва м’ясних напівфабрикатів (за матеріалами «Фізична особа-підприємець Буликов Євгеній Миколайович, ковбасний цех, м. Хмільник, Вінницька обл.») | 
| Authors: | Тищенко І. | 
| Keywords: | технологія виробництва, рецептура, м'ясна сировина, борошно, шрот амаранту, котлети | 
| Date of publication: | 2024-12-09 17:03:37 | 
| Last changes: | 2024-12-09 17:03:37 | 
| Year of publication: | 2024 | 
| Summary: | Метою роботи є удосконалення технології виробництва м'ясних напівфабрикатів, що включають додаткове джерело білку. Актуальністю є продукти переробки зерна амаранту як нетрадиційної сировини та формування якості нових комбінованих м’ясних виробів зі збалансованим складом поживних речовин. | 
| URI: | http://sel.vtei.edu.ua/card.php?id=29760 | 
| Publication type: | Кваліфікаційна робота, проєкт | 
| Publication: | : кваліфікаційна робота. Вінниця : ВТЕІ ДТЕУ. 2024. 47 с. | 
| In the collections: | 2024/ Кваліфікаційні роботи, проєкти/ ВТЕІ/ | 
| Published by: | Адміністратор | 
| File : 29760.pdf Size : 4475399 byte Format : Adobe PDF Access : For all | |
| 
	 | |