| id: | 29759 |
|---|---|
| Назва: | Розробка технології приготування страв з птиці в хоспері (за матеріалами «Фізична особа-підприємець Казнадзей Олександр Васильович, ресторан «Атмосфера», смт. Стрижавка, Вінницька обл.») |
| Автори: | Савченкова А. |
| Ключові слова: | технологія виробництва, рецептура, м'ясо птиці, хоспер, ряска, страва з птиці |
| Дата публікації: | 2024-12-09 17:01:50 |
| Останні зміни: | 2024-12-09 17:01:50 |
| Рік видання: | 2024 |
| Аннотація: | Актуальністю є розробка технології приготування страви з птиці в хоспері, на основі страви ресторану «Атмосфера», з використанням виключно вітчизняних продуктів, із підвищеним вмістом корисних речовин. |
| URI: | http://sel.vtei.edu.ua/card.php?id=29759 |
| Тип видання: | Кваліфікаційна робота, проєкт |
| Видавництво: | : кваліфікаційна робота. Вінниця : ВТЕІ ДТЕУ. 2024. 49 с. |
| Розташовується в колекціях: | 2024/ Кваліфікаційні роботи, проєкти/ ВТЕІ/ |
| Ким внесений: | Адміністратор |
| Файл : 29759.pdf Розмір : 4304385 байт Формат : Adobe PDF Доступ : Загально доступний | |
|
| |