| id: | 29759 | 
|---|---|
| Title: | Розробка технології приготування страв з птиці в хоспері (за матеріалами «Фізична особа-підприємець Казнадзей Олександр Васильович, ресторан «Атмосфера», смт. Стрижавка, Вінницька обл.») | 
| Authors: | Савченкова А. | 
| Keywords: | технологія виробництва, рецептура, м'ясо птиці, хоспер, ряска, страва з птиці | 
| Date of publication: | 2024-12-09 17:01:50 | 
| Last changes: | 2024-12-09 17:01:50 | 
| Year of publication: | 2024 | 
| Summary: | Актуальністю є розробка технології приготування страви з птиці в хоспері, на основі страви ресторану «Атмосфера», з використанням виключно вітчизняних продуктів, із підвищеним вмістом корисних речовин. | 
| URI: | http://sel.vtei.edu.ua/card.php?id=29759 | 
| Publication type: | Кваліфікаційна робота, проєкт | 
| Publication: | : кваліфікаційна робота. Вінниця : ВТЕІ ДТЕУ. 2024. 49 с. | 
| In the collections: | 2024/ Кваліфікаційні роботи, проєкти/ ВТЕІ/ | 
| Published by: | Адміністратор | 
| File : 29759.pdf Size : 4304385 byte Format : Adobe PDF Access : For all | |
| 
	 | |