| id: | 29757 | 
|---|---|
| Title: | Удосконалення технології виробництва твердих сирів (за матеріалами «Приватне підприємство «Чагівське», с. Чагів, Вінницька обл.») | 
| Authors: | Мельник К. | 
| Keywords: | харчова промисловість, технологічне обладнання, технологія виробництва, рецептура, тверді сири, мак | 
| Date of publication: | 2024-12-09 16:55:00 | 
| Last changes: | 2024-12-09 16:55:00 | 
| Year of publication: | 2024 | 
| Summary: | Метою роботи є розширення асортиментного ряду твердих сирів з низькою температурою другого нагрівання на Актуальністю є використання маку у технології твердих сирів та дослідження показників якості виробничого процесу. | 
| URI: | http://sel.vtei.edu.ua/card.php?id=29757 | 
| Publication type: | Кваліфікаційна робота, проєкт | 
| Publication: | : кваліфікаційна робота. Вінниця : ВТЕІ ДТЕУ. 2024. 62 с. | 
| In the collections: | 2024/ Кваліфікаційні роботи, проєкти/ ВТЕІ/ | 
| Published by: | Адміністратор | 
| File : 29757.pdf Size : 7357637 byte Format : Adobe PDF Access : For all | |
| 
	 | |