| id: | 29756 | 
|---|---|
| Title: | Удосконалення технології виробництва твердих сичугових сирів з використанням харчових барвників (за матеріалами «Товариство з обмеженою відповідальність «Калинівський маслосирзавод», м. Калинівка, Вінницька обл.») | 
| Authors: | Вогнива Т. | 
| Keywords: | харчова промисловість, технологічне обладнання, технологія виробництва, рецептура, твердий сир, лаванда | 
| Date of publication: | 2024-12-09 16:51:57 | 
| Last changes: | 2024-12-09 16:51:57 | 
| Year of publication: | 2024 | 
| Summary: | Актуальністю є удосконалення технології виробництва сиру шляхом внесення рослинної добавки з функціональними властивостями – лаванди. | 
| URI: | http://sel.vtei.edu.ua/card.php?id=29756 | 
| Publication type: | Кваліфікаційна робота, проєкт | 
| Publication: | : кваліфікаційна робота. Вінниця : ВТЕІ ДТЕУ. 2024. 61 с. | 
| In the collections: | 2024/ Кваліфікаційні роботи, проєкти/ ВТЕІ/ | 
| Published by: | Адміністратор | 
| File : 29756.pdf Size : 5825342 byte Format : Adobe PDF Access : For all | |
| 
	 | |