| id: | 29753 | 
|---|---|
| Title: | Удосконалення технології виробництва вареників з субпродуктами (за матеріалами «Фізична особа-підприємець Орлова Дана Олександрівна, кафе «Єтвоє Street Food», м. Бердичів, Житомирська обл.») | 
| Authors: | Осадчук І. | 
| Keywords: | субпродукти, вареники, технологія, удосконалення, квасоля, показники, якість | 
| Date of publication: | 2024-12-09 16:47:53 | 
| Last changes: | 2024-12-09 16:47:53 | 
| Year of publication: | 2024 | 
| Summary: | Удосконалення технологічного процесу виробництва вареників із субпродуктами у кафе «Єтвоє Street Food» відбулося завдяки додавання квасолевого пюре. Така страва має не лише яскраві смаки та зовнішній вигляд, а й характеризується поліпшенням харчової цінності, а саме збільшенням вмісту білків. | 
| URI: | http://sel.vtei.edu.ua/card.php?id=29753 | 
| Publication type: | Кваліфікаційна робота, проєкт | 
| Publication: | : кваліфікаційна робота. Вінниця : ВТЕІ ДТЕУ. 2024. 53 с. | 
| In the collections: | 2024/ Кваліфікаційні роботи, проєкти/ ВТЕІ/ | 
| Published by: | Адміністратор | 
| File : 29753.pdf Size : 5135183 byte Format : Adobe PDF Access : For all | |
| 
	 | |