| id: | 29752 | 
|---|---|
| Title: | Удосконалення технології виробництва хлібобулочних виробів з використанням кукурудзяного борошна (за матеріалами «Фермерське господарство «Лука Пекарня», с. Лука-Мелешківська, Вінницька обл.») | 
| Authors: | Лащенко О. | 
| Keywords: | хлібобулочні вироби, технологія, удосконалення, суха пшенична клейковина, молочна сироватка | 
| Date of publication: | 2024-12-09 16:45:14 | 
| Last changes: | 2024-12-09 16:45:14 | 
| Year of publication: | 2024 | 
| Summary: | Удосконалено технологію виробництва хлібобулочних виробів з використанням кукурудзяного борошна шляхом покращення споживчих характеристик додаванням в рецептуру молочну сироватку кислу в кількості 20,0 % з метою прискорення технологічного процесу та суху пшеничну клейковину 2,0 % для поліпшення структурно-механічних властивостей тіста. | 
| URI: | http://sel.vtei.edu.ua/card.php?id=29752 | 
| Publication type: | Кваліфікаційна робота, проєкт | 
| Publication: | : кваліфікаційна робота. Вінниця : ВТЕІ ДТЕУ. 2024. 53 с. | 
| In the collections: | 2024/ Кваліфікаційні роботи, проєкти/ ВТЕІ/ | 
| Published by: | Адміністратор | 
| File : 29752.pdf Size : 5133207 byte Format : Adobe PDF Access : For all | |
| 
	 | |