| id: | 29751 | 
|---|---|
| Title: | Удосконалення технології виробництва грудинки варено-копченої (за матеріалами «Фізична особа-підприємець Ополонець Людмила Михайлівна, ковбасний цех, с. Крупець, Хмельницька обл.») | 
| Authors: | Коломієць В. | 
| Keywords: | грудинка, варено-копчені вироби, маринад, спеції, технологія, удосконалення | 
| Date of publication: | 2024-12-09 16:43:56 | 
| Last changes: | 2024-12-09 16:43:56 | 
| Year of publication: | 2024 | 
| Summary: | Запропоновано дві нових рецептури розсолів з різними спеціями: мускатним горіхом, паприкою, часником, червоним меленим перцем, ялівцем. В рецептурах враховано оптимальне співвідношення основних інгредієнтів (свинина, сіль, цукор, нітрит натрію, інші спеції). Проведено дегустаційні оцінки варено-копченої грудинки, виготовленої за досліджуваною технологією. | 
| URI: | http://sel.vtei.edu.ua/card.php?id=29751 | 
| Publication type: | Кваліфікаційна робота, проєкт | 
| Publication: | : кваліфікаційна робота. Вінниця : ВТЕІ ДТЕУ. 2024. 52 с. | 
| In the collections: | 2024/ Кваліфікаційні роботи, проєкти/ ВТЕІ/ | 
| Published by: | Адміністратор | 
| File : 29751.pdf Size : 5016168 byte Format : Adobe PDF Access : For all | |
| 
	 | |