| id: | 29748 | 
|---|---|
| Title: | Удосконалення технології виробництва повидла «Прилуцьке» яблучне нестерилізоване (за матеріалами «Фізична особа-підприємець Прилуцький Валерій Юрійович, ТМ «LoveLuka», c. Лука-Мелешківська, Вінницька обл.») | 
| Authors: | Янович В. | 
| Keywords: | повидло яблучне нестерилізоване, журавлина, порошок сублімований, технологія, показники, якість | 
| Date of publication: | 2024-12-09 16:20:52 | 
| Last changes: | 2024-12-09 16:20:52 | 
| Year of publication: | 2024 | 
| Summary: | Для визначення оптимальної кількості внесення порошку сублімованої журавлини у пюре, провели дослідження, в ході яких визначали органолептичні показники. Було взято 5 зразків з різними концентраціями сублімованої журавлини 3%, 5%, 7%, 9%, а також зразок для контролю без журавлини. Удосконалена технологія повидла «Журавлинка» яблучного нестерилізованого полягає у введенні порошку сублімованої журавлини. За результатами внесення порошку у концентрації 7 % покращуються смакові якості готового продукту. | 
| URI: | http://sel.vtei.edu.ua/card.php?id=29748 | 
| Publication type: | Кваліфікаційна робота, проєкт | 
| Publication: | : кваліфікаційна робота. Вінниця : ВТЕІ ДТЕУ. 2024. 51 с. | 
| In the collections: | 2024/ Кваліфікаційні роботи, проєкти/ ВТЕІ/ | 
| Published by: | Адміністратор | 
| File : 29748.pdf Size : 4935495 byte Format : Adobe PDF Access : For all | |
| 
	 | |