| id: | 29747 | 
|---|---|
| Title: | Удосконалення технології виробництва вареної м’ясомісткої ковбаси (за матеріалами «Приватне підприємство «Фірма «Зерно», с. Іванівка, Вінницька обл.») | 
| Authors: | Тихончук Д. | 
| Keywords: | м'ясомістка ковбаса, варені ковбаси, технологія, удосконалення, вітаміни | 
| Date of publication: | 2024-12-09 16:12:38 | 
| Last changes: | 2024-12-09 16:12:38 | 
| Year of publication: | 2024 | 
| Summary: | На основі аналізу сучасних підходів щодо удосконалення технології виробництва варених ковбас розробили рецептуру та технологічний процес виготовлення вареної м’ясомісткої ковбаси «Вітамінна» з використанням клітковини гороху, вітаміну Д3 та емульсії зі шкіри свинячої сирої. | 
| URI: | http://sel.vtei.edu.ua/card.php?id=29747 | 
| Publication type: | Кваліфікаційна робота, проєкт | 
| Publication: | : кваліфікаційна робота. Вінниця : ВТЕІ ДТЕУ. 2024. 67 с. | 
| In the collections: | 2024/ Кваліфікаційні роботи, проєкти/ ВТЕІ/ | 
| Published by: | Адміністратор | 
| File : 29747.pdf Size : 6379617 byte Format : Adobe PDF Access : For all | |
| 
	 | |