| id: | 29746 | 
|---|---|
| Title: | Удосконалення технології виробництва молочних кондитерських начинок (за матеріалами «Товариство з обмеженою відповідальністю «Виробниче підприємство «Надія-В», с. Лука-Мелешківська, Вінницька обл.») | 
| Authors: | Кваша Н. | 
| Keywords: | молочні кондитерські начинки, пюре гарбуза, олія гарбузова, фруктоза, гуміарабік, карагінан, технологія, удосконалення | 
| Date of publication: | 2024-12-09 16:11:09 | 
| Last changes: | 2024-12-09 16:11:09 | 
| Year of publication: | 2024 | 
| Summary: | Для удосконалення базової начинки використовувались такі інгредієнти, як вода питна, білок молочний, гарбуз, зокрема пюре з гарбуза, пектин, цукор білий, патока, кислота лимонна, порошок гарбузовий, олія гарбузова, фруктоза, а також гуміарабік та лямбда карагінан. | 
| URI: | http://sel.vtei.edu.ua/card.php?id=29746 | 
| Publication type: | Кваліфікаційна робота, проєкт | 
| Publication: | : кваліфікаційна робота. Вінниця : ВТЕІ ДТЕУ. 2024. 57 с. | 
| In the collections: | 2024/ Кваліфікаційні роботи, проєкти/ ВТЕІ/ | 
| Published by: | Адміністратор | 
| File : 29746.pdf Size : 5096531 byte Format : Adobe PDF Access : For all | |
| 
	 | |