| id: | 29744 | 
|---|---|
| Title: | Удосконалення технології виробництва галетного печива (за матеріалами «Товариство з обмеженою відповідальністю «Хмельницькхліб», м. Хмельницький») | 
| Authors: | Зверховська К. | 
| Keywords: | галетне печиво, технологія, удосконалення, насіння льону, кунжут | 
| Date of publication: | 2024-12-09 16:06:28 | 
| Last changes: | 2024-12-09 16:06:28 | 
| Year of publication: | 2024 | 
| Summary: | В ході виконання кваліфікаційної роботи було запропоновано вдосконалення класичної рецептури галетного печива – додано насіння льону та кунжуту. В результаті вдосконалення було покращено продукцію, яка випускається на ТОВ «Хмельницькхліб». Вдосконалене печиво галетне має більшу поживну цінність, а також збагачене вітамінами та жирними кислотами, зокрема Омега-3. Окрім того, вдосконалений продукт має краще органолептичні характеристики, більш приємний колір та хрустку консистенцію. | 
| URI: | http://sel.vtei.edu.ua/card.php?id=29744 | 
| Publication type: | Кваліфікаційна робота, проєкт | 
| Publication: | : кваліфікаційна робота. Вінниця : ВТЕІ ДТЕУ. 2024. 57 с. | 
| In the collections: | 2024/ Кваліфікаційні роботи, проєкти/ ВТЕІ/ | 
| Published by: | Адміністратор | 
| File : 29744.pdf Size : 5381263 byte Format : Adobe PDF Access : For all | |
| 
	 | |