| id: | 29743 | 
|---|---|
| Title: | Удосконалення технології виробництва вівсяного печива (за матеріалами «Товариство з обмеженою відповідальністю «Кондитерський цех», ТМ «Стожари», м. Хмельницький») | 
| Authors: | Верхогляд І. | 
| Keywords: | вівсяне печиво, екстракт лаванди, рецептура, технологія, удосконалення | 
| Date of publication: | 2024-12-09 16:04:43 | 
| Last changes: | 2024-12-09 16:04:43 | 
| Year of publication: | 2024 | 
| Summary: | Дослідивши переваги додавання екстракту лаванди до вівсяного печива, визначили оптимальну концентрацію екстракту лаванди у 0,5 % , була розроблена удосконалена рецептура та технологія виготовлення вівсяного печива з екстрактом лаванди та її сухоцвітами, також було розраховано його харчову та енергетичну цінність, на 100 г удосконаленого вівсяного печива міститься: білків – 7,56 г; жирів – 13,73 г; вуглеводів – 79,44 г., а енергетична цінність складає 471,6 ккал/1973,17кДж. | 
| URI: | http://sel.vtei.edu.ua/card.php?id=29743 | 
| Publication type: | Кваліфікаційна робота, проєкт | 
| Publication: | : кваліфікаційна робота. Вінниця : ВТЕІ ДТЕУ. 2024. 52 с. | 
| In the collections: | 2024/ Кваліфікаційні роботи, проєкти/ ВТЕІ/ | 
| Published by: | Адміністратор | 
| File : 29743.pdf Size : 4848148 byte Format : Adobe PDF Access : For all | |
| 
	 | |