| id: | 29742 | 
|---|---|
| Title: | Удосконалення технології виробництва дріжджових виробів з використанням регіональної сировини (за матеріалами «Медичний реабілітаційний центр МВС України «Південний Буг», їдальня, м. Хмільник, Вінницька обл.») | 
| Authors: | Курилюк О. | 
| Keywords: | булочка, регіональна сировина, горіхове борошно, висівки, технологія | 
| Date of publication: | 2024-12-09 16:03:30 | 
| Last changes: | 2024-12-09 16:03:30 | 
| Year of publication: | 2024 | 
| Summary: | У процесі удосконалення рецептури висівкових булочок замішували тісто з борошна, дріжджів, солі, води в яке вносили горіхове борошно. Його дозування складало 4,0 % 8 %, 12 % до маси борошна. Така зміна рецептурного складу булочки дала позитивний ефект: збільшилася формостійкість, стабілізувалася пористість удосконаленої булочки «Висівково-горіхова», покращилися її органолептичні показники та нутрієнтний склад. | 
| URI: | http://sel.vtei.edu.ua/card.php?id=29742 | 
| Publication type: | Кваліфікаційна робота, проєкт | 
| Publication: | : кваліфікаційна робота. Вінниця : ВТЕІ ДТЕУ. 2024. 53 с. | 
| In the collections: | 2024/ Кваліфікаційні роботи, проєкти/ ВТЕІ/ | 
| Published by: | Адміністратор | 
| File : 29742.pdf Size : 5276935 byte Format : Adobe PDF Access : For all | |
| 
	 | |