| id: | 29740 | 
|---|---|
| Title: | Розробка технології виробництва хлібців з зеленню (за матеріалами «Фізична особа-підприємець Єроміна Алла Валеріївна, кондитерський цех, с. Лука-Мелешківська, Вінницька обл.) | 
| Authors: | Черниш В. | 
| Keywords: | хлібці, зелень, часник, технологія, розробка, харчова цінність, якість | 
| Date of publication: | 2024-12-09 15:59:32 | 
| Last changes: | 2024-12-09 15:59:32 | 
| Year of publication: | 2024 | 
| Summary: | Хлібці збагачені зеленню та часником мають високу харчову цінність. При їх споживанні організм людини забезпечуватиметься значною кількістю енергії та майже всіма життєво необхідними речовинами: вітамінами, білками, жирами, вуглеводами, мінеральними речовинами. | 
| URI: | http://sel.vtei.edu.ua/card.php?id=29740 | 
| Publication type: | Кваліфікаційна робота, проєкт | 
| Publication: | : кваліфікаційна робота. Вінниця : ВТЕІ ДТЕУ. 2024. 52 с. | 
| In the collections: | 2024/ Кваліфікаційні роботи, проєкти/ ВТЕІ/ | 
| Published by: | Адміністратор | 
| File : 29740.pdf Size : 4781370 byte Format : Adobe PDF Access : For all | |
| 
	 | |