| id: | 29739 | 
|---|---|
| Назва: | Удосконалення технології приготування солодощів з використанням регіональної сировини (за матеріалами «Товариство з обмеженою відповідальністю «Парктур», ресторан «Numo», с. Поляниця, Івано-Франківська обл.») | 
| Автори: | Херсанюк О. | 
| Ключові слова: | регіональна сировина, солодощі, сирники, рецептура, технологія | 
| Дата публікації: | 2024-12-09 15:57:53 | 
| Останні зміни: | 2024-12-09 15:57:53 | 
| Рік видання: | 2024 | 
| Аннотація: | Запропоновано удосконалення технології приготування солодощів з використанням регіональної сировини у ресторані «Numo». Удосконалення проводиться шляхом додавання у рецептури солодощів харчової добавки Гемовітал, яка підвищує вміст заліза, що є досить актуальним в наш час. | 
| URI: | http://sel.vtei.edu.ua/card.php?id=29739 | 
| Тип видання: | Кваліфікаційна робота, проєкт | 
| Видавництво: | : кваліфікаційна робота. Вінниця : ВТЕІ ДТЕУ. 2024. 54 с. | 
| Розташовується в колекціях: | 2024/ Кваліфікаційні роботи, проєкти/ ВТЕІ/ | 
| Ким внесений: | Адміністратор | 
| Файл : 29739.pdf Розмір : 4848930 байт Формат : Adobe PDF Доступ : Загально доступний | |
| 
	 | |