| id: | 29738 | 
|---|---|
| Title: | Удосконалення технології виробництва тістечок із заварного тіста (за матеріалами «Товариство з обмеженою відповідальністю «Солодка Мрія – Вінниця», м. Вінниця») | 
| Authors: | Соколянська Я. | 
| Keywords: | тістечка, заварне тісто, хурма, пюре, борошно горіхове, технологія | 
| Date of publication: | 2024-12-09 15:53:35 | 
| Last changes: | 2024-12-09 15:53:35 | 
| Year of publication: | 2024 | 
| Summary: | За результатами досліджень доведено, що для подовження терміну зберігання кондитерських виробів і надання їм функціональних властивостей замість класичного крему доцільно використати плодову масу із плодів хурми кавказької та борошна з волоського горіха, а як структуроутворювач – використати картопляний крохмаль. | 
| URI: | http://sel.vtei.edu.ua/card.php?id=29738 | 
| Publication type: | Кваліфікаційна робота, проєкт | 
| Publication: | : кваліфікаційна робота. Вінниця : ВТЕІ ДТЕУ. 2024. 50 с. | 
| In the collections: | 2024/ Кваліфікаційні роботи, проєкти/ ВТЕІ/ | 
| Published by: | Адміністратор | 
| File : 29738.pdf Size : 4719415 byte Format : Adobe PDF Access : For all | |
| 
	 | |