| id: | 29737 | 
|---|---|
| Title: | Розробка технології виробництва хліба зі шпинатом (за матеріалами «Фізична особа-підприємець Олійник Сніжана Іванівна, кав’ярня «Hub coffee», м. Вінниця») | 
| Authors: | Стусяк А. | 
| Keywords: | хліб, технологія, функціональні продукти, шпинат, інжиніринг, рецептура | 
| Date of publication: | 2024-12-09 15:50:43 | 
| Last changes: | 2024-12-09 15:50:43 | 
| Year of publication: | 2024 | 
| Summary: | Проаналізована класична технологія виготовлення, що дозволило виявити можливість вдосконалення процесу виробництва для підвищення якості та ефективності продукції. На підставі аналізу було розроблено технологічну схему виробництва хліба зі шпинатом та вказано й описано ключові його етапи. До таких увійшли прийом та зберігання сировини, підготовка сировини, приготування тіста, обробка тіста, випічка, а також зберігання й реалізація. На основі цього аналізу була розроблена нова рецептура виробництва хліба зі шпинатом, яка враховує всі вимоги до якості і смакових властивостей продукту. Технологічне обладнання для виготовлення цього хліба також було охарактеризоване, з урахуванням вимог до ефективності та безпеки виробництва. | 
| URI: | http://sel.vtei.edu.ua/card.php?id=29737 | 
| Publication type: | Кваліфікаційна робота, проєкт | 
| Publication: | : кваліфікаційна робота. Вінниця : ВТЕІ ДТЕУ. 2024. 58 с. | 
| In the collections: | 2024/ Кваліфікаційні роботи, проєкти/ ВТЕІ/ | 
| Published by: | Адміністратор | 
| File : 29737.pdf Size : 5433203 byte Format : Adobe PDF Access : For all | |
| 
	 | |