| id: | 29736 | 
|---|---|
| Title: | Удосконалення технології виробництва мармеладу (за матеріалами «Товариство з обмеженою відповідальністю «Аленруд», кондитерський цех, смт Черняхів, Житомирська обл.») | 
| Authors: | Нонік О. | 
| Keywords: | мармелад, технологія, сировина, авокадо, лимон, удосконалення | 
| Date of publication: | 2024-12-09 15:48:25 | 
| Last changes: | 2024-12-09 15:48:25 | 
| Year of publication: | 2024 | 
| Summary: | У даній роботі було досліджено фізико-хімічний склад, а також технологічні властивості сировини для виготовлення мармеладу, проаналізовано технологію виготовлення мармеладу в кондитерському цеху ТОВ «АленРуд», удосконалено технологічний процес виготовлення мармеладу, проведено розрахунки з інжинірингу технологічного забезпечення виробництва мармеладу, дослідження заходи з ОП та навколишнього середовища у кондитерському цеху, проаналізовано санітарно гігієнічні заходи. | 
| URI: | http://sel.vtei.edu.ua/card.php?id=29736 | 
| Publication type: | Кваліфікаційна робота, проєкт | 
| Publication: | : кваліфікаційна робота. Вінниця : ВТЕІ ДТЕУ. 2024. 52 с. | 
| In the collections: | 2024/ Кваліфікаційні роботи, проєкти/ ВТЕІ/ | 
| Published by: | Адміністратор | 
| File : 29736.pdf Size : 4830271 byte Format : Adobe PDF Access : For all | |
| 
	 | |