| id: | 29735 | 
|---|---|
| Title: | Удосконалення технології виробництва горіхової нуги (за матеріалами «Фізична особа-підприємець Сібірцева Наталія Василівна, кондитерський цех «Sweets and joy», м. Олександрія, Кіровоградська обл.») | 
| Authors: | Кривошея К. | 
| Keywords: | горіхи, нуга, рецептура, апельсин, цедра, карамель, арахіс, технологія | 
| Date of publication: | 2024-12-09 15:45:22 | 
| Last changes: | 2024-12-09 15:45:22 | 
| Year of publication: | 2024 | 
| Summary: | Удосконалення рецептури горіхової нуги за рахунок додавання нових інгредієнтів, таких як апельсинова цедра та карамелізований арахіс, дозволяє покращити смакові властивості та залучити нових споживачів. | 
| URI: | http://sel.vtei.edu.ua/card.php?id=29735 | 
| Publication type: | Кваліфікаційна робота, проєкт | 
| Publication: | : кваліфікаційна робота. Вінниця : ВТЕІ ДТЕУ. 2024. 44 с. | 
| In the collections: | 2024/ Кваліфікаційні роботи, проєкти/ ВТЕІ/ | 
| Published by: | Адміністратор | 
| File : 29735.pdf Size : 4345541 byte Format : Adobe PDF Access : For all | |
| 
	 | |