| id: | 29734 | 
|---|---|
| Title: | Удосконалення технології виробництва торту «Наполеон» з використанням локальної сировини (за матеріалами «Фізична особа-підприємець Педорченко Ольга Сергіївна, ресторан «Лолла», м. Вінниця») | 
| Authors: | Кліпінська А. | 
| Keywords: | торт "Наполеон", вишня, сублімація, технологія, тісто, якість | 
| Date of publication: | 2024-12-09 15:42:22 | 
| Last changes: | 2024-12-09 15:42:22 | 
| Year of publication: | 2024 | 
| Summary: | У ході дослідження вдалося удосконалити технологію виробництва торту «Наполеон», що підтверджується оцінками експертів. Так, органолептична оцінка торту «Наполеон-Вишневий нектар» показала, що найбільш вдалим є готовий виріб із заміною 3% пшеничного борошна на порошок сублімованої вишні у тісті. | 
| URI: | http://sel.vtei.edu.ua/card.php?id=29734 | 
| Publication type: | Кваліфікаційна робота, проєкт | 
| Publication: | : кваліфікаційна робота. Вінниця : ВТЕІ ДТЕУ. 2024. 53 с. | 
| In the collections: | 2024/ Кваліфікаційні роботи, проєкти/ ВТЕІ/ | 
| Published by: | Адміністратор | 
| File : 29734.pdf Size : 5007183 byte Format : Adobe PDF Access : For all | |
| 
	 | |