| id: | 29733 | 
|---|---|
| Title: | Удосконалення технології приготування свинячої рульки (за матеріалами «Товариство з обмеженою відповідальністю «Фірма «Дівасал», ресторація «Влтава», м. Вінниця») | 
| Authors: | Камінський Р. | 
| Keywords: | рулька, свинина, технології, запікання, Sous Vide, гарнір, показники, харчова цінність | 
| Date of publication: | 2024-12-09 15:40:33 | 
| Last changes: | 2024-12-09 15:40:33 | 
| Year of publication: | 2024 | 
| Summary: | Проаналізовано технологію приготування страви «Pečené vepřové koleno» та створено технологічну схему її приготування. Страва містить велику кількість інгредієнтів та задіює багато процесів, тому важливо неухильно дотримуватись технології приготування свинячої рульки. З метою удосконалення нутрієнтного складу, покращення органолептичних показників та засвоюваності страви пропонуємо додати у рецептуру гарніру картоплю по-селянськи, помідор малосольний, часник маринований. Крім цього, замінити соус BBQ та гірчичний на соус медово- гірчичний і журавлинний. Було замінено традиційну теплову обробку підготовленої рульки у пароконвекційній шафі на приготування за технологією Sous-Vide. Дані зміни дали очікуваний позитивний вплив на органолептичні властивості продукту та його нутрієнтний склад. | 
| URI: | http://sel.vtei.edu.ua/card.php?id=29733 | 
| Publication type: | Кваліфікаційна робота, проєкт | 
| Publication: | : кваліфікаційна робота. Вінниця : ВТЕІ ДТЕУ. 2024. 52 с. | 
| In the collections: | 2024/ Кваліфікаційні роботи, проєкти/ ВТЕІ/ | 
| Published by: | Адміністратор | 
| File : 29733.pdf Size : 1306472 byte Format : Adobe PDF Access : For all | |
| 
	 | |