| id: | 29732 | 
|---|---|
| Назва: | Удосконалення технології виробництва макарунів (за матеріалами «Фізична особа-підприємець Грисюк Олена Сергіївна, кондитерська «Глазур», м. Бар, Вінницька обл.»)) | 
| Автори: | Завальницька О. | 
| Ключові слова: | макаруни, базилік, технологія, рецептура, показники, властивості | 
| Дата публікації: | 2024-12-09 15:38:57 | 
| Останні зміни: | 2024-12-09 15:38:57 | 
| Рік видання: | 2024 | 
| Аннотація: | Отже, під час виконання кваліфікаційної роботи було удосконалено рецептуру макарунів додаванням базиліку, завдяки якому було покращено мікробіологічні, органолептичні та інші характеристики звичайних макарунів. | 
| URI: | http://sel.vtei.edu.ua/card.php?id=29732 | 
| Тип видання: | Кваліфікаційна робота, проєкт | 
| Видавництво: | : кваліфікаційна робота. Вінниця : ВТЕІ ДТЕУ. 2024. 42 с. | 
| Розташовується в колекціях: | 2024/ Кваліфікаційні роботи, проєкти/ ВТЕІ/ | 
| Ким внесений: | Адміністратор | 
| Файл : 29732.pdf Розмір : 4064210 байт Формат : Adobe PDF Доступ : Загально доступний | |
| 
	 | |