| id: | 29732 | 
|---|---|
| Title: | Удосконалення технології виробництва макарунів (за матеріалами «Фізична особа-підприємець Грисюк Олена Сергіївна, кондитерська «Глазур», м. Бар, Вінницька обл.»)) | 
| Authors: | Завальницька О. | 
| Keywords: | макаруни, базилік, технологія, рецептура, показники, властивості | 
| Date of publication: | 2024-12-09 15:38:57 | 
| Last changes: | 2024-12-09 15:38:57 | 
| Year of publication: | 2024 | 
| Summary: | Отже, під час виконання кваліфікаційної роботи було удосконалено рецептуру макарунів додаванням базиліку, завдяки якому було покращено мікробіологічні, органолептичні та інші характеристики звичайних макарунів. | 
| URI: | http://sel.vtei.edu.ua/card.php?id=29732 | 
| Publication type: | Кваліфікаційна робота, проєкт | 
| Publication: | : кваліфікаційна робота. Вінниця : ВТЕІ ДТЕУ. 2024. 42 с. | 
| In the collections: | 2024/ Кваліфікаційні роботи, проєкти/ ВТЕІ/ | 
| Published by: | Адміністратор | 
| File : 29732.pdf Size : 4064210 byte Format : Adobe PDF Access : For all | |
| 
	 | |