| id: | 29731 | 
|---|---|
| Title: | Удосконалення технології виробництва тортів з морозива (за матеріалами «Товариство з обмеженою відповідальністю «Солодка Мрія – Вінниця», м. Вінниця») | 
| Authors: | Жовтяк С. | 
| Keywords: | торт, морозиво, шпинат, технологія, властивості, рецептура | 
| Date of publication: | 2024-12-09 15:36:01 | 
| Last changes: | 2024-12-09 15:36:01 | 
| Year of publication: | 2024 | 
| Summary: | Під час виконання кваліфікаційної роботи було розроблено рецептуру торта зморозива зі шпинатом, завдяки чому було покращено органолептичні, фізико-хімічні, мікробіологічні характиристики торта з морозива звичайного. | 
| URI: | http://sel.vtei.edu.ua/card.php?id=29731 | 
| Publication type: | Кваліфікаційна робота, проєкт | 
| Publication: | : кваліфікаційна робота. Вінниця : ВТЕІ ДТЕУ. 2024. 48 с. | 
| In the collections: | 2024/ Кваліфікаційні роботи, проєкти/ ВТЕІ/ | 
| Published by: | Адміністратор | 
| File : 29731.pdf Size : 4647223 byte Format : Adobe PDF Access : For all | |
| 
	 | |