| id: | 29729 | 
|---|---|
| Назва: | Удосконалення технології приготування вергунів з соусом з локальної сировини (за матеріалами Споживчого товариства «Відродження», кафе «Лісова сторожка», с. Сокиринці, Вінницька обл.) | 
| Автори: | Бурлак Р. | 
| Ключові слова: | технологія, удосконалення, вергуни, лісова казка, соус, регіональний продукт | 
| Дата публікації: | 2024-12-09 15:25:49 | 
| Останні зміни: | 2024-12-09 15:25:49 | 
| Рік видання: | 2024 | 
| Аннотація: | Вагомою справою українського суспільства є забезпечення продуктами харчування, які запевнюють покращення життєвого рівня та збереження безпеки. Питання натуральних продуктів оздоровчої дії призвело до колосального поштовху в виробництві та наявності в складі цих продуктів біологічно активних компонентів, що спроможні поліпшити багато фізіологічних процесів в організмі людини, підвищити його опірність захворюванням, стимулювати активний спосіб життя. Такі продукти пропагуються для вживання широкого верств споживачів та можуть і повинні готуватися регулярно в закладах ресторанної галузі для нормального раціону харчування в складі меню. | 
| URI: | http://sel.vtei.edu.ua/card.php?id=29729 | 
| Тип видання: | Кваліфікаційна робота, проєкт | 
| Видавництво: | : кваліфікаційна робота. Вінниця : ВТЕІ ДТЕУ. 2024. 66 с. | 
| Розташовується в колекціях: | 2024/ Кваліфікаційні роботи, проєкти/ ВТЕІ/ | 
| Ким внесений: | Адміністратор | 
| Файл : 29729.pdf Розмір : 6921610 байт Формат : Adobe PDF Доступ : Загально доступний | |
| 
	 | |