| id: | 29727 | 
|---|---|
| Title: | Удосконалення системи контролю на підприємствах ресторанного бізнесу (за матеріалами «Фізична особа-підприємець Сімшаг Неля Іванівна, кафе «Мисливець», м. Вінниця») | 
| Authors: | Сімшаг О. | 
| Keywords: | система, контроль, менеджмент, контролінг, якість, ресторанний бізнес | 
| Date of publication: | 2024-12-09 13:12:45 | 
| Last changes: | 2024-12-09 13:12:45 | 
| Year of publication: | 2024 | 
| Summary: | Контроль є кінцевою функцією менеджменту. Слід зазначити, що контроль пронизує весь процес керування, починаючи від створення підприємств ресторанного господарства й формування цілей. Контроль є життєво необхідною функцією для керування й ефективного функціонування підприємств. Саме контроль є тим сполучним компонентом, що не дає процесам у ресторанному бізнесі набути критичного і необоротного характеру. У зовнішньому прояві контроль – це комплекс заходів спостереження за підготовкою, прийняттям і реалізацією ухвалених рішень, а також оцінка фактичного стану справ у підрозділах підприємств ресторанного господарства. | 
| URI: | http://sel.vtei.edu.ua/card.php?id=29727 | 
| Publication type: | Кваліфікаційна робота, проєкт | 
| Publication: | : кваліфікаційна робота. Вінниця : ВТЕІ ДТЕУ. 2024. 53 с. | 
| In the collections: | 2024/ Кваліфікаційні роботи, проєкти/ ВТЕІ/ | 
| Published by: | Адміністратор | 
| File : 29727.pdf Size : 5355112 byte Format : Adobe PDF Access : For all | |
| 
	 | |