| id: | 29722 | 
|---|---|
| Title: | Розробка технології приготування м’ясних страв подільської кухні (за матеріалами фізичної особи-підприємця Орочинської Жанни Леонідівни, готельно-ресторанний комплекс «Баттерфляй», Вінницька обл., с. Садове) | 
| Authors: | Откаленко Я. | 
| Keywords: | технологія, розробка, кролятина, продукт, заклад ресторанного господарства, ресторан, регіональна кухня, локальний продукт | 
| Date of publication: | 2024-12-09 12:49:37 | 
| Last changes: | 2024-12-09 12:49:37 | 
| Year of publication: | 2024 | 
| Summary: | Українська подільська кухня - натуральна кухня вона трактує страви, що зроблені тільки із продуктів природнього походження. Це домашня, не фаст-фуд, також її відмінністю від других кухонь є включення до рецептів продуктів, що ростуть на городі. Подільська кухня ситна і поживна, що надає їй право входити в список кращих народних кухонь світу. | 
| URI: | http://sel.vtei.edu.ua/card.php?id=29722 | 
| Publication type: | Кваліфікаційна робота, проєкт | 
| Publication: | : кваліфікаційна робота. Вінниця : ВТЕІ ДТЕУ. 2024. 54 с. | 
| In the collections: | 2024/ Кваліфікаційні роботи, проєкти/ ВТЕІ/ | 
| Published by: | Адміністратор | 
| File : 29722.pdf Size : 5943501 byte Format : Adobe PDF Access : For all | |
| 
	 | |