| id: | 29721 |
|---|---|
| Назва: | Удосконалення технології приготування полтавських галушок (за матеріалами Товариства з обмеженою відповідальністю «Диканька-7», ресторанний комплекс «Диканька», м. Київ) |
| Автори: | Мацібора О. |
| Ключові слова: | технології приготування, полтавські галушки |
| Дата публікації: | 2024-12-09 12:47:11 |
| Останні зміни: | 2024-12-09 12:47:11 |
| Рік видання: | 2024 |
| Аннотація: | Мета кваліфікаційної роботи – дослідження технології приготування полтавських галушок та її удосконалення, з урахуванням виробничих потужностей та особливостей технологічних процесів ресторанного комплексу «Диканька». |
| URI: | http://sel.vtei.edu.ua/card.php?id=29721 |
| Тип видання: | Кваліфікаційна робота, проєкт |
| Видавництво: | : кваліфікаційна робота. Вінниця : ВТЕІ ДТЕУ. 2024. 60 с. |
| Розташовується в колекціях: | 2024/ Кваліфікаційні роботи, проєкти/ ВТЕІ/ |
| Ким внесений: | Адміністратор |
| Файл : 29721.pdf Розмір : 5666958 байт Формат : Adobe PDF Доступ : Загально доступний | |
|
| |