| id: | 29721 | 
|---|---|
| Title: | Удосконалення технології приготування полтавських галушок (за матеріалами Товариства з обмеженою відповідальністю «Диканька-7», ресторанний комплекс «Диканька», м. Київ) | 
| Authors: | Мацібора О. | 
| Keywords: | технології приготування, полтавські галушки | 
| Date of publication: | 2024-12-09 12:47:11 | 
| Last changes: | 2024-12-09 12:47:11 | 
| Year of publication: | 2024 | 
| Summary: | Мета кваліфікаційної роботи – дослідження технології приготування полтавських галушок та її удосконалення, з урахуванням виробничих потужностей та особливостей технологічних процесів ресторанного комплексу «Диканька». | 
| URI: | http://sel.vtei.edu.ua/card.php?id=29721 | 
| Publication type: | Кваліфікаційна робота, проєкт | 
| Publication: | : кваліфікаційна робота. Вінниця : ВТЕІ ДТЕУ. 2024. 60 с. | 
| In the collections: | 2024/ Кваліфікаційні роботи, проєкти/ ВТЕІ/ | 
| Published by: | Адміністратор | 
| File : 29721.pdf Size : 5666958 byte Format : Adobe PDF Access : For all | |
| 
	 | |