| id: | 29720 | 
|---|---|
| Title: | Удосконалення технології приготування фермерської курятини з використанням Sous Vide (за матеріалами фізичної особи-підприємця Журавського Владислава Володимировича, доставка їжі «Улов», м. Вінниця) | 
| Authors: | Журавський В. | 
| Keywords: | технологія, Sous Vide, курятина,продукт, ресторан, швидка доставка, пад-тай з куркою | 
| Date of publication: | 2024-12-09 12:27:16 | 
| Last changes: | 2024-12-09 12:27:16 | 
| Year of publication: | 2024 | 
| Summary: | Актуальність кваліфікаційної роботи зумовлена першочерговим та стрімким розвитком категорії послуг по доставці їжі, який був породженний пандемією COVID-19. На сьогодні український ринок доставки їжі знаходить на етапі зростання, як і сама культура споживання даної послуги. Ресторанний ринок постійно розвивається і зазнає різних змін в обслуговуванні. Протягом останніх двох років стали з’являтися нові заклади, приходять нові тренди, інноваційні обслуговування, креативна доставка ресторанних страв, створюються українські концепції. Рестораторів цікавлять короткострокові та довгострокові перспективи креативних шляхів ресторанного бізнесу. З точки зору вінницьких споживачів ресторанний ринок обслуговування їжею буде розвиватися дуже динамічно | 
| URI: | http://sel.vtei.edu.ua/card.php?id=29720 | 
| Publication type: | Кваліфікаційна робота, проєкт | 
| Publication: | : кваліфікаційна робота. Вінниця : ВТЕІ ДТЕУ. 2024. 53 с. | 
| In the collections: | 2024/ Кваліфікаційні роботи, проєкти/ ВТЕІ/ | 
| Published by: | Адміністратор | 
| File : 29720.pdf Size : 6971885 byte Format : Adobe PDF Access : For all | |
| 
	 | |