| id: | 29715 | 
|---|---|
| Назва: | Механізм управління підприємством ресторанного бізнесу (за матеріалами «Фізична особа-підприємець Кулик Ірина Павлівна, кафе «Мандрівник», м. Вінниця») | 
| Автори: | Бесядовська І. | 
| Ключові слова: | механізм, система, управління, підприємства ресторанного бізнесу, ефективність управління | 
| Дата публікації: | 2024-12-09 12:06:10 | 
| Останні зміни: | 2024-12-09 12:06:10 | 
| Рік видання: | 2024 | 
| Аннотація: | Механізм управління підприємством ресторанного господарства формується під впливом загальних характеристик і закономірностей розвитку ринкової економіки. Водночас цей механізм визначається такими особливостями діяльності підприємства, як домінування малих і середніх підприємств у виробничій структурі, швидкість обороту капіталу; чутливість до ринкової інфраструктури; приватні та нестандартні технології виробництва продукції та послуг; динаміка організаційних форм і структур управління. Щоб досягти успіху в цій галузі, підприємствам необхідно постійно підвищувати свою ефективність, особливо за рахунок впровадження сучасних систем управління. Механізм управління підприємствами ресторанного бізнесу в сучасних умовах потребує принципово нового підходу до форм організації, видів та методів діяльності, зокрема диверсифікації тих чи інших позицій самої концепції управління та стратегічного управління розвитком. | 
| URI: | http://sel.vtei.edu.ua/card.php?id=29715 | 
| Тип видання: | Кваліфікаційна робота, проєкт | 
| Видавництво: | : кваліфікаційна робота. Вінниця : ВТЕІ ДТЕУ. 2024. 49 с. | 
| Розташовується в колекціях: | 2024/ Кваліфікаційні роботи, проєкти/ ВТЕІ/ | 
| Ким внесений: | Адміністратор | 
| Файл : 29715.pdf Розмір : 1916866 байт Формат : Adobe PDF Доступ : Загально доступний | |
| 
	 | |