| id: | 29714 | 
|---|---|
| Title: | Інформаційні системи в управлінні якістю продукції та послуг підприємств ресторанного бізнесу (за матеріалами «Фізична особа-підприємець Кірічевська Тетяна Вікторівна, кав’ярня «Aroma Kava», м. Вінниця») | 
| Authors: | Собчук А. | 
| Keywords: | інформаційні системи, якість, управління якістю, послуги, харчування, ресторанний бізнес | 
| Date of publication: | 2024-12-09 12:03:44 | 
| Last changes: | 2024-12-09 12:03:44 | 
| Year of publication: | 2024 | 
| Summary: | Сучасний світ бізнесу зазнає значних змін під впливом швидкого розвитку інформаційних технологій. Це особливо відчутно у сфері готельного та ресторанного бізнесу, де якість продукції та послуг є одним з ключових факторів успіху. Впровадження сучасних інформаційних систем в управлінні якістю продукції та послуг підприємств ресторанного сектору стає не лише конкурентною перевагою, але й необхідністю для забезпечення високого рівня задоволення клієнтів та підвищення ефективності операцій.Метою написання даної кваліфікаційної роботи є розробка заходів щодо впровадження сучасних інформаційних систем в управлінні якістю продукції та послуг підприємств ресторанного бізнесу. | 
| URI: | http://sel.vtei.edu.ua/card.php?id=29714 | 
| Publication type: | Кваліфікаційна робота, проєкт | 
| Publication: | : кваліфікаційна робота. Вінниця : ВТЕІ ДТЕУ. 2024. 47 с. | 
| In the collections: | 2024/ Кваліфікаційні роботи, проєкти/ ВТЕІ/ | 
| Published by: | Адміністратор | 
| File : 29714.pdf Size : 4529489 byte Format : Adobe PDF Access : For all | |
| 
	 | |