| id: | 29710 | 
|---|---|
| Title: | Стратегія розвитку закладів ресторанного господарства (за матеріалами товариства з обмеженою відповідальністю «Оперком», мережа ресторанів «Пузата Хата», м. Київ) | 
| Authors: | Садовська О. | 
| Keywords: | стратегія, розвиток, інтенсифікація, ресторанний бізнес | 
| Date of publication: | 2024-12-09 11:34:18 | 
| Last changes: | 2024-12-09 11:34:18 | 
| Year of publication: | 2024 | 
| Summary: | Воєнний стан в Україні негативно впливає на всі сфери життя, у тому числі на ринок ресторанного бізнесу. Згідно з останніми дослідженнями компанії Poster встановлено, що на момент вторгнення майже всі заклади припинили свою діяльність, проте вже за три місяці відкрилося 70% закладів ресторанного господарства. Діяльність закладів ресторанного господарства завжди відбувається в умовах ринкової конкуренції та нестабільності. Виникнення кризових явищ можуть призвести до значних потрясінь і вимагати від підприємств розробки нових стратегій для виживання та подальшого розвитку. Ефективна стратегія дозволяє не тільки мінімізувати негативний вплив кризових явищ, але й перетворити їх на можливості для зростання. Тому розробка та впровадження гнучких і адаптивних стратегій є ключовим фактором успіху в ресторанному бізнесі. | 
| URI: | http://sel.vtei.edu.ua/card.php?id=29710 | 
| Publication type: | Кваліфікаційна робота, проєкт | 
| Publication: | : кваліфікаційна робота. Вінниця : ВТЕІ ДТЕУ. 2024. 67 с. | 
| In the collections: | 2024/ Кваліфікаційні роботи, проєкти/ ВТЕІ/ | 
| Published by: | Адміністратор | 
| File : 29710.pdf Size : 7036659 byte Format : Adobe PDF Access : For all | |
| 
	 | |