Репозиторій ВТЕІ
id: 29621
Назва: Передумови та фактори розвитку гастрономічного туризму = Prerequisites and factors of gastronomic tourism development
Автори: Антонюк К.Г.
Ключові слова: гастрономічний туризм, фактори розвитку, передумови розвитку, цільова аудиторія, гастротури
Дата публікації: 2024-10-19 15:12:53
Останні зміни: 2024-10-19 15:12:53
Рік видання: 2024
Аннотація: Стаття присвячена комплексному аналізу факторів, що впливають на розвиток гастрономічного туризму як сучасної та перспективної галузі туристичної індустрії. У дослідженні виокремлено дві основні групи факторів: загальні та специфічні. Загальні фактори охоплюють глобальні тенденції, а специфічні фактори стосуються особливостей конкретних регіонів та країн, зокрема унікальності місцевої кухні, державної підтримки та розвитку туристичної інфраструктури. На основі проведеного аналізу визначено передумови для успішного розвитку гастрономічного туризму. Дослідження також охоплює характеристику цільової аудиторії гастрономічних турів, виділяючи різні сегменти туристів зі специфічними потребами та мотивацією. Результати дослідження можуть бути корисними для розробки ефективних стратегій розвитку гастрономічного туризму на рівні окремих регіонів та країн, а також для туристичних компаній, які бажають розширити свій спектр послуг.
URI: http://sel.vtei.edu.ua/card.php?id=29621
Тип видання: Стаття у наукових фахових виданнях України
Видавництво: Бізнес-навігатор. 2024. Вип. 3 (76). С. 124-128
Розташовується в колекціях: Статті/ Видання інших установ/
Ким внесений: Адміністратор
Файл : 29621.pdf Розмір : 861688 байт Формат : Adobe PDF Доступ : Загально доступний

Збільшити