The Repository of VTEI
id: 29621
Title: Передумови та фактори розвитку гастрономічного туризму = Prerequisites and factors of gastronomic tourism development
Authors: Антонюк К.Г.
Keywords: гастрономічний туризм, фактори розвитку, передумови розвитку, цільова аудиторія, гастротури
Date of publication: 2024-10-19 15:12:53
Last changes: 2024-10-19 15:12:53
Year of publication: 2024
Summary: Стаття присвячена комплексному аналізу факторів, що впливають на розвиток гастрономічного туризму як сучасної та перспективної галузі туристичної індустрії. У дослідженні виокремлено дві основні групи факторів: загальні та специфічні. Загальні фактори охоплюють глобальні тенденції, а специфічні фактори стосуються особливостей конкретних регіонів та країн, зокрема унікальності місцевої кухні, державної підтримки та розвитку туристичної інфраструктури. На основі проведеного аналізу визначено передумови для успішного розвитку гастрономічного туризму. Дослідження також охоплює характеристику цільової аудиторії гастрономічних турів, виділяючи різні сегменти туристів зі специфічними потребами та мотивацією. Результати дослідження можуть бути корисними для розробки ефективних стратегій розвитку гастрономічного туризму на рівні окремих регіонів та країн, а також для туристичних компаній, які бажають розширити свій спектр послуг.
URI: http://sel.vtei.edu.ua/card.php?id=29621
Publication type: Стаття у наукових фахових виданнях України
Publication: Бізнес-навігатор. 2024. Вип. 3 (76). С. 124-128
In the collections: Статті/ Видання інших установ/
Published by: Адміністратор
File : 29621.pdf Size : 861688 byte Format : Adobe PDF Access : For all

Enlarge