id: | 29619 |
---|---|
Назва: | Удосконалення кадрового забезпечення закладів ресторанного господарства (за матеріалами «Фізична особа-підприємець Драчук Оксана Володимирівна, ресторан «Asado», м. Вінниця») |
Автори: | Люльчак О.М. |
Ключові слова: | персонал, кадрове забезпечення, механізм кадрового забезпечення, ресторан, індустрія гостинності |
Дата публікації: | 2024-10-08 09:26:02 |
Останні зміни: | 2024-10-08 09:26:02 |
Рік видання: | 2024 |
Аннотація: | У кваліфікаційній роботі розкрито концептуальні основи кадрового забезпечення. Наведено характеристику методів кадрового забезпечення закладів ресторанного господарства. Досліджено розвиток системи кадрового забезпечення в індустрії гостинності. Здійснено організаційно-економічну характеристику досліджуваного закладу. Проведено оцінку систему кадрового забезпечення в ресторані «Asado». Визначено шляхи формування механізму кадрового забезпечення у досліджуваному закладі та запропоновано сучасні методи для підвищення кваліфікації персоналу ресторану «Asado». |
URI: | http://sel.vtei.edu.ua/card.php?id=29619 |
Тип видання: | Кваліфікаційна робота, проєкт |
Видавництво: | : кваліфікаційна робота. Вінниця : ВТЕІ ДТЕУ. 2024. 55 с. |
Розташовується в колекціях: | 2024/ Кваліфікаційні роботи, проєкти/ ВТЕІ/ |
Ким внесений: | Адміністратор |
Файл : 29619.pdf Розмір : 796501 байт Формат : Adobe PDF Доступ : Загально доступний | |
|