Репозиторій ВТЕІ
id: 29619
Назва: Удосконалення кадрового забезпечення закладів ресторанного господарства (за матеріалами «Фізична особа-підприємець Драчук Оксана Володимирівна, ресторан «Asado», м. Вінниця»)
Автори: Люльчак О.М.
Ключові слова: персонал, кадрове забезпечення, механізм кадрового забезпечення, ресторан, індустрія гостинності
Дата публікації: 2024-10-08 09:26:02
Останні зміни: 2024-10-08 09:26:02
Рік видання: 2024
Аннотація: У кваліфікаційній роботі розкрито концептуальні основи кадрового забезпечення. Наведено характеристику методів кадрового забезпечення закладів ресторанного господарства. Досліджено розвиток системи кадрового забезпечення в індустрії гостинності. Здійснено організаційно-економічну характеристику досліджуваного закладу. Проведено оцінку систему кадрового забезпечення в ресторані «Asado». Визначено шляхи формування механізму кадрового забезпечення у досліджуваному закладі та запропоновано сучасні методи для підвищення кваліфікації персоналу ресторану «Asado».
URI: http://sel.vtei.edu.ua/card.php?id=29619
Тип видання: Кваліфікаційна робота, проєкт
Видавництво: : кваліфікаційна робота. Вінниця : ВТЕІ ДТЕУ. 2024. 55 с.
Розташовується в колекціях: 2024/ Кваліфікаційні роботи, проєкти/ ВТЕІ/
Ким внесений: Адміністратор
Файл : 29619.pdf Розмір : 796501 байт Формат : Adobe PDF Доступ : Загально доступний

Збільшити