The Repository of VTEI
id: 29619
Title: Удосконалення кадрового забезпечення закладів ресторанного господарства (за матеріалами «Фізична особа-підприємець Драчук Оксана Володимирівна, ресторан «Asado», м. Вінниця»)
Authors: Люльчак О.М.
Keywords: персонал, кадрове забезпечення, механізм кадрового забезпечення, ресторан, індустрія гостинності
Date of publication: 2024-10-08 09:26:02
Last changes: 2024-10-08 09:26:02
Year of publication: 2024
Summary: У кваліфікаційній роботі розкрито концептуальні основи кадрового забезпечення. Наведено характеристику методів кадрового забезпечення закладів ресторанного господарства. Досліджено розвиток системи кадрового забезпечення в індустрії гостинності. Здійснено організаційно-економічну характеристику досліджуваного закладу. Проведено оцінку систему кадрового забезпечення в ресторані «Asado». Визначено шляхи формування механізму кадрового забезпечення у досліджуваному закладі та запропоновано сучасні методи для підвищення кваліфікації персоналу ресторану «Asado».
URI: http://sel.vtei.edu.ua/card.php?id=29619
Publication type: Кваліфікаційна робота, проєкт
Publication: : кваліфікаційна робота. Вінниця : ВТЕІ ДТЕУ. 2024. 55 с.
In the collections: 2024/ Кваліфікаційні роботи, проєкти/ ВТЕІ/
Published by: Адміністратор
File : 29619.pdf Size : 796501 byte Format : Adobe PDF Access : For all

Enlarge