id: | 29614 |
---|---|
Назва: | Локальна кухня: сучасний тренд у ресторанному бізнесі |
Автори: | Постова В.В. |
Ключові слова: | локальна кухня, ресторанний бізнес, автентичність |
Дата публікації: | 2024-10-07 12:09:11 |
Останні зміни: | 2024-10-07 12:09:11 |
Рік видання: | 2024 |
Аннотація: | Було проаналізовано важливість локальної кухні як сучасного тренду в ресторанному бізнесі України. |
URI: | http://sel.vtei.edu.ua/card.php?id=29614 |
Тип видання: | Тези доповіді |
Видавництво: | Інновації, гостинність, туризм: наука, освіта, практика : зб. тез доп. ІV Всеукр. наук.-практ. конф. мол. учених з міжнар. уч., м. Львів, 30 трав. 2024 р. Львів : ЛДУФК ім. Івана Боберського, 2024. С. 84-86 |
Розташовується в колекціях: | Публікації/ Всеукраїнські конференції/ Конференції/ Видання інших установ/ |
Ким внесений: | Адміністратор |
Файл : 29614.pdf Розмір : 1406768 байт Формат : Adobe PDF Доступ : Загально доступний | |
|