Репозиторій ВТЕІ
id: 29614
Назва: Локальна кухня: сучасний тренд у ресторанному бізнесі
Автори: Постова В.В.
Ключові слова: локальна кухня, ресторанний бізнес, автентичність
Дата публікації: 2024-10-07 12:09:11
Останні зміни: 2024-10-07 12:09:11
Рік видання: 2024
Аннотація: Було проаналізовано важливість локальної кухні як сучасного тренду в ресторанному бізнесі України.
URI: http://sel.vtei.edu.ua/card.php?id=29614
Тип видання: Тези доповіді
Видавництво: Інновації, гостинність, туризм: наука, освіта, практика : зб. тез доп. ІV Всеукр. наук.-практ. конф. мол. учених з міжнар. уч., м. Львів, 30 трав. 2024 р. Львів : ЛДУФК ім. Івана Боберського, 2024. С. 84-86
Розташовується в колекціях: Публікації/ Всеукраїнські конференції/ Конференції/ Видання інших установ/
Ким внесений: Адміністратор
Файл : 29614.pdf Розмір : 1406768 байт Формат : Adobe PDF Доступ : Загально доступний

Збільшити