The Repository of VTEI
id: 29614
Title: Локальна кухня: сучасний тренд у ресторанному бізнесі
Authors: Постова В.В.
Keywords: локальна кухня, ресторанний бізнес, автентичність
Date of publication: 2024-10-07 12:09:11
Last changes: 2024-10-07 12:09:11
Year of publication: 2024
Summary: Було проаналізовано важливість локальної кухні як сучасного тренду в ресторанному бізнесі України.
URI: http://sel.vtei.edu.ua/card.php?id=29614
Publication type: Тези доповіді
Publication: Інновації, гостинність, туризм: наука, освіта, практика : зб. тез доп. ІV Всеукр. наук.-практ. конф. мол. учених з міжнар. уч., м. Львів, 30 трав. 2024 р. Львів : ЛДУФК ім. Івана Боберського, 2024. С. 84-86
In the collections: Публікації/ Всеукраїнські конференції/ Конференції/ Видання інших установ/
Published by: Адміністратор
File : 29614.pdf Size : 1406768 byte Format : Adobe PDF Access : For all

Enlarge