id: | 29610 |
---|---|
Назва: | Сучасні тренди в готельно-ресторанному бізнесі = Modern trends in the hotel and restaurant business |
Автори: | Постова В.В. |
Ключові слова: | готельно-ресторанний бізнес, сучасні тренди, інновації, діджиталізація |
Дата публікації: | 2024-09-28 09:08:59 |
Останні зміни: | 2024-09-28 09:08:59 |
Рік видання: | 2024 |
Аннотація: | Метою вивчення освітнього компоненту «Сучасні тренди в готельно-ресторанному бізнесі» є формування теоретичних знань і практичних навичок у сфери гостинності, що дозволить здобувачам вищої освіти отримати комплексні знання про сучасні тенденції в галузі, розробити інноваційні концепції закладів харчування та готелів, ефективно управляти бізнесом, використовувати сучасні технології для підвищення якості обслуговування та адаптуватися до змін на ринку з урахуванням принципів сталого розвитку та міжнародних стандартів. Предметом вивчення освітнього компоненту «Сучасні тренди в готельно-ресторанному бізнесі» є комплексний аналіз сучасних трендів у сфері гостинності, включаючи дослідження новітніх технологій, вивчення інноваційних форматів закладів харчування, аналіз стратегій успішних готелів та ресторанів, а також розробку практичних проєктів, спрямованих на вирішення актуальних проблем галузі. |
URI: | http://sel.vtei.edu.ua/card.php?id=29610 |
Тип видання: | Робоча програма |
Видавництво: | : робоча програма. Вінниця : Редакційно-видавничий відділ ВТЕІ ДТЕУ, 2024. 30 с. |
Розташовується в колекціях: | Робочі програми/ ВТЕІ/ |
Ким внесений: | Адміністратор |
Файл : 29610.pdf Розмір : 401879 байт Формат : Adobe PDF Доступ : Доступний тільки користувачам ВТЕІ | |
|