Репозиторій ВТЕІ
id: 29610
Назва: Сучасні тренди в готельно-ресторанному бізнесі = Modern trends in the hotel and restaurant business
Автори: Постова В.В.
Ключові слова: готельно-ресторанний бізнес, сучасні тренди, інновації, діджиталізація
Дата публікації: 2024-09-28 09:08:59
Останні зміни: 2024-09-28 09:08:59
Рік видання: 2024
Аннотація: Метою вивчення освітнього компоненту «Сучасні тренди в готельно-ресторанному бізнесі» є формування теоретичних знань і практичних навичок у сфери гостинності, що дозволить здобувачам вищої освіти отримати комплексні знання про сучасні тенденції в галузі, розробити інноваційні концепції закладів харчування та готелів, ефективно управляти бізнесом, використовувати сучасні технології для підвищення якості обслуговування та адаптуватися до змін на ринку з урахуванням принципів сталого розвитку та міжнародних стандартів. Предметом вивчення освітнього компоненту «Сучасні тренди в готельно-ресторанному бізнесі» є комплексний аналіз сучасних трендів у сфері гостинності, включаючи дослідження новітніх технологій, вивчення інноваційних форматів закладів харчування, аналіз стратегій успішних готелів та ресторанів, а також розробку практичних проєктів, спрямованих на вирішення актуальних проблем галузі.
URI: http://sel.vtei.edu.ua/card.php?id=29610
Тип видання: Робоча програма
Видавництво: : робоча програма. Вінниця : Редакційно-видавничий відділ ВТЕІ ДТЕУ, 2024. 30 с.
Розташовується в колекціях: Робочі програми/ ВТЕІ/
Ким внесений: Адміністратор
Файл : 29610.pdf Розмір : 401879 байт Формат : Adobe PDF Доступ : Доступний тільки користувачам ВТЕІ

Збільшити