Репозиторій ВТЕІ
id: 29602
Назва: Ефективність функціонування закладів ресторанного господарства з національною кухнею та шляхи її підвищення (на матеріалах ресторану «Марані»)
Автори: Ловцова І.
Ключові слова: маркетинг, дослідження, ресторан
Дата публікації: 2024-09-23 10:32:53
Останні зміни: 2024-09-23 10:32:53
Рік видання: 2023
Аннотація: Метою кваліфікаційної роботи є надання пропозицій ресторану «Марані» для підвищення ефективності його діяльності.
URI: http://sel.vtei.edu.ua/card.php?id=29602
Тип видання: Кваліфікаційна робота, проєкт
Видавництво: : кваліфікаційна робота. Вінниця : ВТЕІ ДТЕУ. 2023. 59 с.
Розташовується в колекціях: 2023/ Кваліфікаційні роботи, проєкти/ ВТЕІ/
Ким внесений: Адміністратор
Файл : 29602.pdf Розмір : 2166978 байт Формат : Adobe PDF Доступ : Загально доступний

Збільшити