| id: | 29602 |
|---|---|
| Назва: | Ефективність функціонування закладів ресторанного господарства з національною кухнею та шляхи її підвищення (на матеріалах ресторану «Марані») |
| Автори: | Ловцова І. |
| Ключові слова: | маркетинг, дослідження, ресторан |
| Дата публікації: | 2024-09-23 10:32:53 |
| Останні зміни: | 2024-09-23 10:32:53 |
| Рік видання: | 2023 |
| Аннотація: | Метою кваліфікаційної роботи є надання пропозицій ресторану «Марані» для підвищення ефективності його діяльності. |
| URI: | http://sel.vtei.edu.ua/card.php?id=29602 |
| Тип видання: | Кваліфікаційна робота, проєкт |
| Видавництво: | : кваліфікаційна робота. Вінниця : ВТЕІ ДТЕУ. 2023. 59 с. |
| Розташовується в колекціях: | 2023/ Кваліфікаційні роботи, проєкти/ ВТЕІ/ |
| Ким внесений: | Адміністратор |
| Файл : 29602.pdf Розмір : 2166978 байт Формат : Adobe PDF Доступ : Загально доступний | |
|
| |