| id: | 29602 |
|---|---|
| Title: | Ефективність функціонування закладів ресторанного господарства з національною кухнею та шляхи її підвищення (на матеріалах ресторану «Марані») |
| Authors: | Ловцова І. |
| Keywords: | маркетинг, дослідження, ресторан |
| Date of publication: | 2024-09-23 10:32:53 |
| Last changes: | 2024-09-23 10:32:53 |
| Year of publication: | 2023 |
| Summary: | Метою кваліфікаційної роботи є надання пропозицій ресторану «Марані» для підвищення ефективності його діяльності. |
| URI: | http://sel.vtei.edu.ua/card.php?id=29602 |
| Publication type: | Кваліфікаційна робота, проєкт |
| Publication: | : кваліфікаційна робота. Вінниця : ВТЕІ ДТЕУ. 2023. 59 с. |
| In the collections: | 2023/ Кваліфікаційні роботи, проєкти/ ВТЕІ/ |
| Published by: | Адміністратор |
| File : 29602.pdf Size : 2166978 byte Format : Adobe PDF Access : For all | |
|
| |